Meet & Greet met Frans Duijts of Monique Smit

Meet & Greet Frans DuijtsMaak kans op een Meet & Greet met Frans Duijts of Monique Smit tijdens de Open Kersendagen op zaterdag 7 en zondag 8 juli a.s. Wil je deze sterren ontmoeten? Like onze Facebookpagina ‘BetuweKers’ geef een korte motivatie waarom jij met Frans of Monique op de foto wil.

Frans Duijts

Dit is je kans om volkszanger Frans Duijts in levende lijve te ontmoeten en met hem samen op de foto te gaan. Dat kan op zaterdagmiddag 7 juli. Frans geeft deze middag de aftrap voor een groots muziekfeest in de boomgaard. Dit mag je niet missen.

Monique Smit

Monique Smit is de zus van de bekende Nederlandse zanger Jan Smit. ‘Mooier dan mooi’ is de nieuwste zomerhit van Monique die zij samen met Wesley Klein heeft uitgebracht. Altijd al samen met Monique kersen willen eten en een handtekening van haar willen ontvangen? Dan is dit je kans!

Meet & Greet Monique SmitBezoek de Open Kersendagen; nu met muziekfeest op zaterdagavond

 Na het succes van de vorige edities, wordt het kersenseizoen ook dit jaar weer opgeluisterd met de Open Kersendagen in Boomgaard d’n Kerkewaerdt. Dit vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli in de boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. Twee dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. Kom kersenpit spugen, kersen proeven, een kijkje nemen in de boomgaard, een ritje met de minitrein of breng een bezoekje aan de diverse kraampjes. Ook aan de kids wordt gedacht met een Kinderkersenplein met o.a. een schminker, een springkussen en een kinderboerderij. Uiteraard zijn ook Flipje en de Kersenprinses aanwezig.

Nieuw: Pluk ‘m zelf

De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die jezelf plukt. Elk weekend, maar ook tijdens de Open Kersendagen  kun je in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken. Als je mandje  vol zit, worden deze afgewogen en rekening je de kersen af bij de kassa. Dat wordt smullen!

Muziekfeest

De volkszanger Frans Duijts, de Volendamse zangeres Monique Smit, zanger Ronald Berkt en diverse zangkoren zorgen tijdens het weekend voor de muzikale gezelligheid, met op de zaterdagavond een heus muziekfeest.

Toegang voor de Open Kersendagen is op beide dagen gratis. Ook het parkeren is gratis.

Locatie
Boomgaard D’n Kerkewaerdt
Langs Rijksweg A15, ter hoogte van afslag 31 Wadenoijen.
Adres: splitsing Overlaat/Lingedijk 129A
4014ME Wadenoijen

Informatie

Facebookpagina: facebook.com/betuwekers
Twitterpagina: twitter.com/betuwekers