Fruitpartners Blom partner van Nationale Kersenparty

Een inspirerend programma, volop mogelijkheden om te netwerken en een preuvenement van smaakvolle streekproducten: De Nationale Kersenparty is hét zakelijke netwerkevenement van het jaar. Op vrijdag 22 juni is Culemborg gastheer van de Nationale Kersenparty 2018. Werk aan het Spoel stelt haar bijzondere locatie beschikbaar en is dan ook het decor van de tweede editie van deze exclusieve party. Ook dit jaar is Fruitpartners Blom partner van dit prachtige initiatief.

Vorig jaar werd het evenement voor de eerste keer georganiseerd in Tiel. Met meer dan 250 gasten was de eerste Nationale Kersenparty met recht een succes te noemen. Onder meer regionale bestuurders, CEO’s van bedrijven uit heel het land en parlementsleden waren aanwezig.

De Nationale Kersenparty is een jaarlijks terugkerend evenement zonder winstoogmerk. Het evenement wordt georganiseerd op de voorlaatste vrijdag van juni in één van de Rivierenlandse gemeentes. Het idee van De Nationale Kersenparty is om relaties vanuit de streek Rivierenland te verbinden met het provinciale, nationale en zelfs internationale netwerk. Op deze manier kunnen we regionale ambities, ontwikkelingen en innovaties delen.

Voor meer informatie: www.nationalekersenparty.nl