Voorwaarden winactie

De voorwaarden van de winactie zijn als volgt:

  • Wedstrijdkaarten zijn -in de vorm van een mini-boekje of winkaart- ingesloten in de doosjes  van de Betuwe Kers. De kersen van de Betuwe Kers zijn verkrijgbaar bij deelnemende supermarkten en boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. Deze verkooppunten staan vermeld op de website www.betuwekers.nl
  • Bij elke aankoop van een doosje Betuwe Kers ontvangt u één wedstrijdkaart met een unieke code. Deze unieke wincode staat in het boekje en op de achterzijde van de winkaart. Om kans te maken op de hoofdprijs, meldt u zich –met de unieke code- aan op de website www.betuwekers.nl. Nadere informatie over de inhoud van het prijzenpakket staat omschreven op de website www.betuwekers.nl
  • De prijswinnaar wordt na 31 augustus 2019 persoonlijk bericht en worden verwacht op zaterdag 21 september 2019 bij Hotel Van der Valk in Tiel om de prijs in ontvangst te nemen.
  • Overhandiging van de gewonnen prijs zal plaatsvinden op vertoon van de originele wedstrijdkaart met daarop de unieke code. Bewaar deze wedstrijdkaart dus goed.  Bij het afhalen van de prijs kan om legitimatie gevraagd worden.
  • De prijs kan niet ingewisseld worden voor contant geld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Aanspraak op de prijs kan worden gedaan t/m 31 december 2019.
  • Medewerkers die direct betrokken zijn bij de organisatie van de Betuwe Kers en  prijzen ter beschikking hebben gesteld, zijn uitgesloten van deelname.
  • Door deelname aan de Betuwe Kers geeft u zich automatisch op voor de e-mail nieuwsbrief van Betuwe Kers. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de nieuwtjes, evenementen in Tiel en de streek de Betuwe. Mocht u daar geen prijs opstellen, dan kunt u bij ontvangst van de eerste nieuwsbrief zich afmelden via de ‘afmeldknop’ in de betreffende email nieuwsbrief.

Terug naar de aanmeldpagina van de winactie »