Fruitpartners Blom

Fruitpartners Blom

Fruitpartners Blom is al jaren actief in de fruithandel en fruitexport vanuit het hart van de Betuwe, in Deil. De hoofdproducten van fruitpartners Blom zijn appels, peren, aardbeien en kersen. Fruitpartners Blom beschikt over een heel modern bedrijfspand met een grote neerzethal, koelfaciliteiten, acht dockboards en een moderne kantoorruimte waar onze verschillende afdelingen van de organisatie goed gehuisvest kunnen worden.

Export-import

Door ons netwerk in heel Europa kunnen wij het gehele jaar door de meeste van onze producten vers leveren. Naast dit brede aanbod zijn wij altijd in staat speciaal in te spelen op specifieke wensen van de klant.

Dit komt door onze goede connecties en eigen sorteerlijnen. Het bedrijf koopt ook gesorteerd product bij telers, veilingen en andere handelshuizen. De inkoop doet Aart Blom volledig zelf. Het is belangrijk om zelf een goed contact met de telers of andere verkopende partijen te onderhouden. Hierdoor is Aart veel onderweg en weet hij ook precies wat er speelt bij de fruittelers.

Fruitpartners Blom verzorgt het transport voor het grootste deel met eigen auto’s. Voor overig transport wordt een transporteur ingehuurd.

 

Sorteren en verpakken

Fruitpartners Blom sorteert het fruit met de grootste zorg Hierbij worden alle producten afzonderlijk behandeld waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Alles traceerbaar

Door ons Traceability  is al ons Fruit goed traceerbaar vanaf  Teler naar Klant

 Wijze van verpakken

De wijze van verpakking wordt in overleg met de klant bepaald. Mogelijkheden zijn los, 2-laags, gelegd in de lengte (peren), verpak Het fruit kunnen wij in iedere gevraagde verpakking leveren Hout  EPS  Karton Tassen Schalen.

Kwaliteit

Fruitpartners blom wil een kwaliteit product leveren. Alles moet kloppen in de keten:

  • Teelt
  • Bewaring
  • Sortering
  • Keuring

Zowel voor Klant als Teler Als de teler weet waar zijn product heen gaat krijg hij er ook een gevoel bij.

Al onze telers hebben GlobalGap Certificering. Daarnaast wordt van al het fruit een monster geanalyseerd. Iedere partij die we sorteren heeft een partij nummer waar de tuinder aan gekoppeld zit.

Als de pallet vol is, gaat er een barcode sticker op en worden er automatisch kaartjes gedrukt waar de teler op staat. Daarnaast hebben wij sinds kort een extra keurmeester aangenomen die alle inkomende en uitgaande goederen keurt. Fruitpartners Blom heeft een hygiëne code certificaat, en is bezig met BRC, omdat we ook op de Engelse mark actief willen worden.

 

 

FruitpartnersBlom.nl »

Fruitpartners Blom