Van der Valk Hotel Tiel

Van der Valk Hotel Tiel

Het Van der Valk Hotel Tiel ligt in de prachtige Betuwe en biedt een unieke, gemakkelijk te bereiken locatie en comfortabele kamers.

De kamers hebben een traditionele inrichting met warme kleuren, waardoor u zich meteen thuis zult voelen in de vertrouwde omgeving. Proef de heerlijke maaltijden in het gezellige restaurant en ontspan in de bar of de loungeruimte.

Dit hotel ligt op een bedrijventerrein in de buurt van belangrijke uitvalswegen, heeft uitstekende vervoersverbindingen en is gemakkelijk bereikbaar vanaf vele belangrijke plaatsen in Nederland. Het biedt een geweldige locatie om bijeenkomsten te organiseren.

U kunt profiteren van uitgestrekte gratis parkeergelegenheid en WiFi internetdiensten.

Verken de prachtige Betuwe met een fiets- of wandeltocht en ontdek het karakteristieke landschap.

Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Tiel! Gasten geven het een hogere score dan aan andere accommodaties in de buurt.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8 voor een reis voor twee.

Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Tiel! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad. We spreken uw taal!

Van der Valk Vitaal

Van der Valk Vitaal biedt een breed aanbod aan diverse vitaliteits-diensten zoals psychologie, fysiotherapie, podotherapie, oefentherapie en diverse andere para-medische specialismen. Alles onder één dak. En uiteraard aangevuld met de voor Van der Valk gebruikelijke hoogwaardige restauratieve gastvrijheid en ontspanningsmogelijkheden zoals een fitness en een zwembad met 30°+ zwemwater en een overheerlijke sauna.

Het Van der Valk Care-verblijf staat voor vertrouwde gastvrijheid, optimale zorg en persoonsgericht herstel.

Misschien is Vitality-Hospitality wel de beste term die hier bij past. Vitaal zijn is immers één van de meest belangrijke gezondheidsconcepten. Vitaliteit en gastvrijheid gaan bij Van der Valk hand in hand.

SIXX skybar

Op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel bevindt zich SIXX Skybar, een exclusieve locatie met een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio. De Skybar ligt op een hoogte van 53 meter en is het hoogste gebouw van de regio.

Bewonder en ervaar het fenomenale uitzicht en geniet van de gezellige ambiance van SIXX Skybar. Geniet van de heerlijkste cocktails, echte klassiekers en culinaire bites die met passie bereid worden.

Eten & Drinken

De inspiratie van de Skybar chef komt uit meerdere werelddelen. Zo heeft het menu Japanse sushi, Zeeuwse oesters, Spaanse Ibérico ham, Yakatori op oosterse wijze, Old Amsterdam kazen en spierinkjes.

Onze cocktailsshaker haalt zijn inspiratie uit de sky. Op het Skycocktail-menu vind je Stars, Moon, Jupiter en nog andere hemelse verrassingen.

Website Van der Valk Hotel Tiel »

Van der Valk Fietsarrangement

In Tiel, fruitstad aan de Waal, is het prachtig fietsen deze zomer! Via de fruitroutes fietst u vanuit Tiel zo naar het historische stadje Buren. Vandaar uit fietst u verder de Betuwe in.

Na een heerlijke dag fietsen geniet u `s avonds van een smakelijk diner in het gezellige À la carte restaurant van Van der Valk in Tiel.

Neem gerust uw eigen fiets mee. Van der Valk beschikt over een afgesloten overdekte fietsenstalling waar u ook uw elektrische fiets kunt opladen.

Een Betuws Fietsarrangement heeft u al vanaf € 69,00 per persoon voor 1 nacht.

Reserveren?>>