Kersenwinkel

Kersenwinkel

In de Kersenwinkel treft u een uitgebreid assortiment van producten uit onze streek De Betuwe.  De heerlijke, authentieke en rijke smaak van de Betuwse streekproducten vindt zijn oorsprong in het gematigde klimaat en de voedzame kleibodem van de rivieren de Waal en Linge. Deze vruchtbare bodem zorgt ervoor dat het Betuwe fruit overheerlijk is.

De Betuwe ademt nog de sfeer van aandacht, duurzaamheid en kwaliteit. U vindt dat ook in onze streekproducten: ze zijn lekkerder, groener en smaakvoller. Daar zijn we trots op!

De Kersenwinkel bevindt zich in de boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. Dat wordt smullen.

Kersenwinkel d'n Kerkewaerdt

Betuwse kersen

De Betuwse kersen zijn typisch een product uit onze streek. De Betuwse kersen zijn stevig, sappig en vol van smaak. Stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Kom de lekkerste kersen proeven in de Kersenwinkel. U kunt kiezen uit verschillende hoeveelheden (1 pond, 1 kilo, 2 kilo en 5 kilo).

Bij aankoop van de kersen, ontvangt u teven een wedstrijdkaart met een actiecode. Hiermee maakt u kans op een gratis hotelarrangement bij Van der Valk hotel Tiel.

Aardbeien, frambozen, bosbessen

In de Kersenwinkel kunt u ook ander Betuws fruit kopen zoals aardbeien en ander zacht fruit. Tevens kunt u genieten van een kop koffie met een eigen gemaakte appeltaart.

Fruitpakketten

Wat is er leuker dan uw vriend, familie of een zakenrelatie te verrassen met een pakket met lekkere, gezonde en leuke fruitproducten? In de Kersenwinkel zijn doorlopend leuke fruitpakketten in diverse prijsklassen beschikbaar. Ook maken we met alle plezier een pakket ‘op maat’ voor u.

Fruitpakketten

Zelf plukken

De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die uzelf plukt. Tijdens het kersenseizoen (half juni tot eind juli) kunt u elke weekend in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken. U krijgt een mandje mee en als deze vol zit, kunt u afrekenen bij de kassa. De pluktijden zijn van 9.00 uur tot 19.00 uur.

Picknicktafels

Bij de Kersenwinkel staan diverse picknicktafels en zitjes bij. Ga gerust even zitten, laat de boel even de boel, geniet van onze kersen en beleef het echte kersengevoel…….

Voor kinderen

Bij de Kersenwinkel staan diverse speelattracties voor kinderen. Ze kunnen klimmen, glijen en lekker even ravotten. In de zomermaanden is er ook een kleine kinderboerderij aanwezig.