Kersenwinkel boomgaard d’n Kerkewaerdt

Kersenwinkel

In de Kersenwinkel treft u een uitgebreid assortiment van producten uit onze streek De Betuwe. De heerlijke, authentieke en rijke smaak van de Betuwse streekproducten vindt zijn oorsprong in het gematigde klimaat en de voedzame kleibodem van de rivieren de Waal en Linge. Deze vruchtbare bodem zorgt ervoor dat het Betuwe fruit overheerlijk is. De Betuwe ademt nog de sfeer van aandacht, duurzaamheid en kwaliteit. U vindt dat ook in onze streekproducten: ze zijn lekkerder, groener en smaakvoller. Daar zijn we trots op! U kunt in de kersenwinkel zowel contant betalen als pinnen. De kersenwinkel is geopend tijdens het zomerseizoen (mei, juni, juli en augustus).De winkel gaat dit jaar (2021) voor eerst open op vrijdag 7 mei a.s. Vlak voor Moederdag zijn dan heerlijke Hollandse aardbeien te koop.

Kersenwinkel d'n Kerkewaerdt

Boomgaard d’n Kerkewaerdt

De Kersenwinkel bevindt zich in de boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. We willen onze bezoekers graag laten genieten van onze boomgaard en natuurlijk van de heerlijke kersen uit deze boomgaard. Bezoekers zijn dan ook van harte welkom om het kersengevoel in onze boomgaard te komen beleven. Loop gerust eens door de boomgaard en kijk hoe de kersen groeien en rijpen. Wij zijn graag bereid om je alles over de kersenteelt te vertellen. Lees hier meer over de geschiedenis van de boomgaard.

Openingstijden

De kersenwinkel is in de maanden mei, juni, juli, augustus elke dag open.
De winkel gaat dit jaar (2021) voor het eerst open op vrijdag 7 mei a.s. Vlak voor Moederdag zijn dan heerlijke Hollandse aardbeien te koop.
Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 9.00 – 20.00 uur
Zondag: 9.00 – 18.00 uur

Betuwse kersen

De Betuwse kersen zijn typisch een product uit onze streek. De Betuwse kersen zijn stevig, sappig en vol van smaak. Stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Kom de lekkerste kersen proeven in de Kersenwinkel. U kunt kiezen uit verschillende hoeveelheden (1 pond, 1 kilo, 2 kilo en 5 kilo). De prijzen per kilo wisselen op dit moment nog. U kunt altijd contact met ons opnemen m.b.t. tot de kersenprijzen.

Bij aankoop van de kersen, ontvangt u teven een wedstrijdkaart met een actiecode. Hiermee maakt u kans op een gratis hotelarrangement bij Van der Valk hotel Tiel.

Zelf plukken

De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die uzelf plukt. Vanaf half juni 2021 kun je elke dag (ook in het weekend) in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken. Je krijgt een mandje mee en als deze vol zit, kun je afrekenen bij de kassa.

Kersen uit het Land van Flipje

Fruitpakketten en zacht fruit

Wat is er leuker dan uw vriend, familie of een zakenrelatie te verrassen met een pakket met lekkere, gezonde en leuke fruitproducten? In de Kersenwinkel zijn doorlopend leuke fruitpakketten in diverse prijsklassen beschikbaar. Ook maken we met alle plezier een pakket ‘op maat’ voor u. Verder kunt u in de Kersenwinkel ook ander Betuws fruit kopen zoals aardbeien en ander zacht fruit. Tevens kunt u genieten van een kop koffie met een eigen gemaakte appeltaart.

Fruitpakketten

Greetje Fruitbeleg

Greetje is een nieuw merk van de telers uit de Betuwe en wordt ook in de Kersenwinkel verkocht. Greetje bevat zoveel fruit dat het officieel geen jam genoemd mag worden, vandaar het woord fruitbeleg. Zes Betuwse zachtfruittelers leveren hun aardbeien, bramen, frambozen, kruisbessen, rode bessen, pruimen en kersen aan Greetje, die er heerlijk fruitbeleg van maakt en in een lekker grote pot met een inhoud van maar liefst 360 gram stopt.

Speelmogelijkheden kinderen en picknicktafels

Bij de Kersenwinkel staan diverse speelattracties voor kinderen. Ze kunnen klimmen, glijen en lekker even ravotten. In de zomermaanden is er ook een kleine kinderboerderij aanwezig. Voor de ouderen (en kinderen) zijn er diverse picknicktafels. Ga gerust even zitten, laat de boel even de boel, geniet van onze kersen en beleef het echte kersengevoel!

Locatie & Route

De boomgaard ligt ter hoogte van kruising Overlaat/ Lingedijk 129a, 4014 ME Wadenoijen. ook bereikbaar vanaf de rijksweg A15, afslag 31 Wadenoijen. U kunt gratis parkeren.