Partners

Partners
De promotie van de Betuwe Kers is niet mogelijk zonder de steun van onze partners. Hieronder treft u een overzicht van alle partners van de Betuwe Kers 2018.

Wilt u meer weten over partners, breng dan een bezoek aan hun website!

Van der Valk Hotel Tiel

Flipje & Streekmuseum Tiel

Stadspromotie Tiel

Het Van der Valk Hotel Tiel ligt in de prachtige Betuwe en biedt een unieke, gemakkelijk te bereiken locatie en comfortabele kamers.De kamers hebben een traditionele inrichting met warme kleuren, waardoor u zich meteen thuis zult voelen in de vertrouwde omgeving. Proef de heerlijke maaltijden in het gezellige restaurant en ontspan in de bar of de loungeruimte.

Het Flipje & Streekmuseum is een museum in Tiel. Het is gewijd aan de heemkunde van Tiel en omgeving, waaronder de industriële geschiedenis en Flipje, het reclamemannetje van de fabriek De Betuwe. Het museum is gelegen aan het Plein in de voormalige herensociëteit.

Bezoekers aan de stad Tiel kunnen toeristische informatie krijgen bij het cultuurgebouw Zinder. Dit toeristisch informatiepunt is gevestigd in de binnenstad van Tiel, Rechtbankstraat 1, 4001 JR, Tiel. Voor toeristen die een bezoek aan Tiel brengen, hebben we de volgende tips.

De Stad Tiel 

Fruitcorso

Fruitpartners Blom

Stad TielStad Tiel, onderdeel van BDU Media, is dé specialist op het gebied van lokale media. Waar vroeger vooral de nadruk lag op lokaal bereik creëren door middel van onze huis-aan-huis bladen en vakmedia, richten wij ons tegenwoordig ook op lokale online marketing.

Het Fruitcorso in Tiel is een jaarlijks terugkerend gratis evenement. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal.

Fruitpartners Blom is al jaren actief in de fruithandel en fruitexport vanuit het hart van de Betuwe, Deil. De hoofdproducten van fruitpartners Blom zijn appels, peren, aardbeien en kersen. Fruitpartners Blom beschikt over een heel modern bedrijfspand met een grote neerzethal, koelfaciliteiten, acht dockboards en een moderne kantoorruimte waar onze verschillende afdelingen van de organisatie goed gehuisvest kunnen worden.