Partners

Partners Betuwe Kers
De promotie van het streekproduct Betuwe Kers is niet mogelijk zonder de steun van onze partners. Hieronder treft u een overzicht van partners van de Betuwe Kers.

Wilt u meer weten over partners, breng dan een bezoek aan hun website!

Van der Valk Hotel Tiel

Flipje & Streekmuseum Tiel

Stadspromotie Tiel

Hotel Tiel is hét fietshotel van de Betuwe. Je kunt hier overnachten en het is ideaal als vertrekpunt of als tussenstop voor mooie fietstochten. Neem een break in de geheel vernieuwde Lobby Bar of bezoek SIXX Skybar op de 16e etage waar je fenomenaal uitzicht hebt. Sluit af met een diner in het sfeervolle restaurant. In het weekend kun je onbeperkt genieten van het Live Cooking buffet.

Het Flipje en Streekmuseum 
Tiel is een levendig en actief museum in Tiel. Het museum laat de 6000 jaar oude geschiedenis van de stad en omgeving zien waaronder Flipje en zijn vriendjes, het reclamemannetje van de fabriek De Betuwe, maar ook Romeinse vondsten en de industriële geschiedenis van de stad in vijftig kastjes. Het museum is gelegen aan het Plein in de voormalige herensociëteit.

Bezoekers aan de stad Tiel kunnen toeristische informatie krijgen bij het cultuurgebouw Zinder. Dit toeristisch informatiepunt is gevestigd in de binnenstad van Tiel, Rechtbankstraat 1, 4001 JR, Tiel. Voor toeristen die een bezoek aan Tiel brengen, hebben we de volgende tips.

De Stad Tiel 

Fruitcorso

Fruitpartners Blom

Stad TielStad Tiel, onderdeel van BDU Media, is dé specialist op het gebied van lokale media. Waar vroeger vooral de nadruk lag op lokaal bereik creëren door middel van onze huis-aan-huis bladen en vakmedia, richten wij ons tegenwoordig ook op lokale online marketing.

Het Fruitcorso in Tiel is een jaarlijks terugkerend gratis evenement. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal.

Fruitpartners Blom is al jaren actief in de fruithandel en fruitexport vanuit het hart van de Betuwe, Deil. De hoofdproducten van fruitpartners Blom zijn appels, peren, aardbeien en kersen. Fruitpartners Blom beschikt over een heel modern bedrijfspand met een grote neerzethal, koelfaciliteiten, acht dockboards en een moderne kantoorruimte waar onze verschillende afdelingen van de organisatie goed gehuisvest kunnen worden.