Contact

Heeft u een tip voor het Betuwe Kers product? Of bent u wellicht niet tevreden over het geleverde product? Geen probleem, onze klantenservice doet er alles aan om u te helpen.
Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden.

U kunt ook langskomen. De kersenwinkel in de boomgaard d’n Kerkewaerdt is in het kersenseizoen elke dag geopend. Openingstijden zijn van 9.00 tot 18.00 uur.

Adres:

Boomgaard d’n Kerkewaerdt
Nabij kruising Overlaat/ Lingedijk 129a
4014 ME Wadenoijen.
Vanaf rijksweg A15: afslag 31 Wadenoijen.

Bereikbaarheid

Auto
De boomgaard is goed bereikbaar met de auto. Je kunt de auto parkeren aan de zijkant van de boomgaard. Er is daar een groot weiland. Er is voldoende ruimte in het weiland, dus graag niet parkeren op de openbare weg! Het parkeren in het weiland is gratis.

Fiets
Als je in de buurt van Tiel/Wadenoijen woont, adviseren wij om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is een aparte strook gereserveerd voor fiesen en e-bikes.

Openbaar vervoer
De boomgaard is met het openbaar vervoer niet direct bereikbaar. De dichtstbijzijnde halte is station Tiel-Passewaaij (trein) en de dorpskern Wadenoijen (Belbus, lijn 243). Van daar uit is het 3 km, respectievelijk 2 km.

Arriva verzorgt het openbaar streekbusvervoer in de Betuwe. De dienstregeling voor de Betuwe en informatie over de Belbus in Tiel vindt u via www.9292ov.nl. Voor al uw vragen over vertrek- en aankomsttijden, haltes, routes en buslijnen van het openbaar vervoer kunt u bellen met OV-Reisinformatie (0900) 92 92 (€ 0,70 per minuut). Of neem contact op met: ARRIVA Klantenservice: (0900) 202 20 22 (€ 0,10 per minuut) of www.arriva.nl.

Kersen plukken

E-mail ons

Stuur een e-mail. Wij nemen spoedig contact met je op.

Bel ons direct

Wij zijn bereikbaar via:
06-19944110

Like ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en deel jouw ervaringen
Ga naar onze Facebook pagina

Volg ons!

Volg ons op Twitter en ontvang het laatste nieuws
Ga naar onze Twitter pagina