Kom naar de Open Kersendagen 2018

Waar kun je het lekkerste kersen eten? In de boomgaard natuurlijk! Op zaterdag 7 en zondag 8 juli worden Open Kersendagen gehouden in de boomgaard D´n Kerkewaerdt in wadenoijen (vlakbij Tiel). Met leuke activiteiten voor jong en oud. In de avonduren een muziekfeest. Gratis toegang.

Bezoek de Open Kersendagen
Twee dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. Kom kersenproeven, een kijkje nemen in de boomgaard, een wedstrijdje kersenpitspugen houden of bezoek de vele kraampjes.
 
Ook aan de kinderen wordt gedacht met een Kinderkersenplein waar je je kunt laten schminken, of manden kunt vlechten of springen op het Flipje-springkussen. Ook is er een kinderboerderij met echte dieren.
Pluk ‘m zelf

De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die jezelf geplukt hebt. Tijdens de Open Kersendagen  kun je in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken. Als je mandje vol zit, worden deze afgewogen en rekening je de kersen af bij de kassa. Dat wordt smullen.

Muziekfeest

De volkszanger Frans Duijts, de Volendamse zangeres Monique Smit, zanger Ronald Berkt en diverse zangkoren zorgen tijdens het weekend voor de muzikale gezelligheid.

En natuurlijk zijn Flipje en de Kersenprinses aanwezig.  De openingstijden van de Open Kersendagen zijn van zaterdag van 11.00 – 24.00 uur en zondag van 11.00 – 20.00 uur.

De markt, rondleidingen en het zelf plukken is op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.  ’s Avonds is het kersenfeest in de muziektent. Artiesten, muziekband en dj wisselen er elkaar af. Ook voor de muziektent is de toegang op beide dagen gratis.

Bekijk het programma van de Open Kersendagen »