Open Kersendagen 2020

Betuwse Open Kersendagen 2020

Waar kun je het lekkerste kersen eten? In de boomgaard natuurlijk! Op zaterdag 4 en zondag 5 juli worden de Betuwse Open Kersendagen gehouden. Twee dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. Kom kersenproeven, een kijkje nemen in de boomgaard, een wedstrijdje kersenpitspugen houden of bezoek de vele kraampjes. De toegang tot het terrein is gratis. Bekijk hier het programma.

Het eten, drinken en het kopen van de kersen gaat met munten. Bij de betreffende verkooppunten op het terrein kunnen hele en halve munten gekocht worden. Hele munten kosten €2,50 per stuk en halve €1,25. Alle munten kunnen worden betaald met contant geld of met de pin. Op de markt wordt niet gewerkt met munten. Daar kunt u alleen contant betalen.

Munten over van vorig jaar? Deze zijn nog geldig, maar gelden als halve munt. De waarde van de munten van 2019 is dus €1,25 per stuk.

Muziekfeest

Diverse bekende artiesten en zangkoren zorgen tijdens het weekend voor muzikale gezelligheid. De artiesten voor de Betuwse Open Kersendagen 2020 zijn nog niet bekend.

Tijdens het kersenfeest zijn natuurlijk Flipje en de Kersenprinses aanwezig. Wat is er leuker om samen met hen op de foto te gaan? Bekijk voor een sfeerimpressie onderstaande video.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

Locatie

De Open Kersendagen vinden plaats bij boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen.  U vindt de boomgaard ter hoogte van kruising Overlaat/ Lingedijk 129a, 4014 ME Wadenoijen. Vanaf rijksweg A15: afslag 31 Wadenoijen.

Organisatie

De Open Kersendagen worden mogelijk gemaakt door Stichting Aarts Evenementen, diverse sponsors & partners.