Open Kersendagen 2019

Betuwse Open Kersendagen 2019

– LET OP: De Betuwse Open Kersendagen 2019 zijn geweest. Wij zien u graag volgend jaar of tot en met 11 augustus in onze Kersenwinkel bij boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen – 

Waar kun je het lekkerste kersen eten? In de boomgaard natuurlijk! Op zaterdag 6 en zondag 7 juli worden de Betuwse Open Kersendagen gehouden. Twee dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. Kom kersenproeven, een kijkje nemen in de boomgaard, een wedstrijdje kersenpitspugen houden of bezoek de vele kraampjes. De toegang tot het terrein is gratis. 

Het eten, drinken en het kopen van de kersen gaat met munten. Deze munten kunnen gekocht worden bij de betreffende verkooppunten op het terrein. De munten kosten €1,25 per stuk en kunnen gekocht worden met contant geld of met de pin. Op de markt wordt niet gewerkt met munten. Daar kunt u alleen contant betalen.

Muziekfeest

Diverse bekende artiesten en zangkoren zorgen tijdens het weekend voor muzikale gezelligheid.  De Country Sisters treden zaterdag en zondag op, evenals zanger Ronald Berkt. De Dikdakkers maken op zondag er een groot feest van. Klik hier voor het gehele programma.

Tijdens het kersenfeest zijn natuurlijk Flipje en de Kersenprinses aanwezig. Wat is er leuker om samen met hen op de foto te gaan? Bekijk voor een sfeerimpressie onderstaande video.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

Locatie

De Open Kersendagen vinden plaats bij boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen.  U vindt de boomgaard ter hoogte van kruising Overlaat/ Lingedijk 129a, 4014 ME Wadenoijen. Vanaf rijksweg A15: afslag 31 Wadenoijen.

Organisatie

De Open Kersendagen worden mogelijk gemaakt door Stichting Aarts Evenementen, diverse sponsors & partners.

Betuwse Open Kersendagen