Laatste weekend Betuwse Appelplukdagen

Aankomend weekend (9, 10 en 11 oktober) is het derde en tevens laatste weekend van de Betuwse Appelplukdagen 2020. Pak dus de kans om voor de laatste keer dit jaar zelf heerlijke Jonagold appels te plukken! Vele enthousiaste plukkers zijn je al voor gegaan.

De boomgaard is het gehele weekend open van 9.00 tot 18.00 uur. Vanaf de kersenboomgaard word je vervolgens met het pluktreintje naar de appelboomgaard gebracht. Hier mag je zelf appels plukken voor slechts €1,- per kilo. Als je kistje vol zit, kun je met het treintje weer terug naar de Fruitwinkel. Hier reken je de appels af.

Toegang tot de boomgaard is gratis en reserveren is niet nodig. In de boomgaard worden de nodige maatregelen getroffen m.b.t. tot het Coronavirus. Gelukkig is de boomgaard groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden!

Jonagold appels
De boomgaard hangt nog steeds vol met rijpe appels van het ras ‘Jonagold’. Je kunt er appelmoes van maken, appelsap van persen, een heerlijke appeltaart van bakken of zo uit de hand op eten. Bekijk hier onze appelrecepten.