Kersen Drive-In geopend!

Na een paar weken proefdraaien is vorige week de Kersen Drive-in geopend in de boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. Er bestaan al diverse Aardbeien Drive-ins in Nederland, maar -zo ver ons bekend- er is nog niet eentje speciaal voor kersen. Nu dus wel. En dat midden in de Betuwe, de fruittuin van Nederland.

Bezoekers rijden eerst een stukje de boomgaard in, langs de kersenbomen, en komen dan aan bij de Kersen Drive-in. Nynke Blom: “We verwachten geen lange wachtrijen, maar er wordt al wel veel gebruik van gemaakt. Met name door automobilisten die van de rijksweg A15 afkomen. Zij komen van het werk af of gaan op familiebezoek en nemen dan snel één of meerdere kilo’s kersen mee.”

Nynke vervolgt: “Ook mensen die weinig tijd hebben of liever de drukte mijden in verband met het coronavirus, kunnen gebruik maken van onze Kersen Drive-in. Zij kunnen met de auto door de Drive-in rijden, kersen bestellen, afrekenen en hun reis weer vervolgen. Bezoekers kunnen natuurlijk ook de auto nabij de boomgaard parkeren en aan een van de picknicktafels in de boomgaard gaan zitten om te genieten van onze heerlijke kersen.”

Openingstijden

De Kersen Drive-in is open op vrijdag van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur.  Naast de Kersen Drive-in is er ook een kersenwinkel in de boomgaard. Deze is elke dag geopend, van 9.00 – 20.00 uur. Ook in de weekenden.