Betuwse kersen trekken het land in

Afgelopen week zijn de eerste ladingen Betuwse kersen aan verschillende supermarkten geleverd. Hiermee gaat ook de winactie van de Betuwe Kers officieel van start. Deelnemers maken kans op een seizoensarrangement bij Van der Valk Hotel Tiel.

Het eerste kistje Betuwse kersen werd op 4 juni overhandigd aan burgemeester Hans Beenakker (gemeente Tiel) en dat was het startschot voor de eerste kersenverkoop in de Betuwe. Sinds vorige week trekken de Betuwse kersen het hele land in. Supermarkten Hoogvliet, DekaMarkt, Dirk van den Broek en Aldi hebben allen hun eerste lading kersen ontvangen. Om de regio én het Betuwse streekproduct bij de consumenten meer onder de aandacht te brengen, worden de kersen de aankomende weken gepromoot bij een groot aantal van deze supermarkten.

Winactie
De promotie wordt bij de supermarkten van Hoogvliet ondersteund met een aantal prachtige prijzen die consumenten kunnen winnen. Betuwe Kers verloot namelijk vijf seizoensarrangementen bij Van der Valk Hotel Tiel. Dit arrangement bestaat uit:

  • Twee overnachtingen, inclusief driegangen keuzediner en ontbijt bij
    Van der Valk Hotel Tiel
  • Twee toegangskaarten voor het Flipje & Streekmuseum in Tiel
  • Twee toegangskaarten voor het Fruitcorso in Tiel op 21 september 2019

Consumenten kunnen kans maken op de prijs door op de website de actiecode in te voeren die op het kaartje in de verpakking staat. De prijswinnaars ontvangen hun prijs tijdens het Fruitcorso in Tiel, op zaterdag 21 september 2019. Ook consumenten die hun kersen bij boomgaard d’n Kerkewaerdt of Van der Valk Hotel Tiel kopen, kunnen meedoen aan de winactie.