Betuwe Kers hoofdsponsor van voetbalvereniging Wadenoijen

Voorafgaand aan de ‘Betuwse Open Kersendagen’ werd de nieuwe hoofdsponsor van vv Wadenoijen bekend gemaakt: fruitteeltbedrijf Betuwe Kers. De voetbalvereniging was al een tijdje opzoek naar een nieuwe sponsor voor het eerste elftal. Voorzitter Jaap ter Horst: “We zijn dan ook erg blij met onze nieuwe hoofdsponsor. Te meer daar Aart Blom, eigenaar van Betuwe Kers, van oorsprong uit Wadenoijen komt. Dat geeft een goed gevoel.”

 De afgelopen vier jaar was Eetcafé De Tol hoofdsponsor van de voetbalclub. Als dank voor zijn jarenlange, trouwe sponsoring werd eigenaar Kevin Strikkers in het zonnetje gezet en ontving hij van de voorzitter een fraai ingelijst voetbalshirt. “Deze krijgt een mooie plaats in ons eetcafé, waarbij ik hoop dat voetballers en supporters nog regelmatig mijn zaak blijven bezoeken voor een hapje en een drankje”, aldus Strikkers.

De nieuwe sponsor Betuwe Kers heeft een groot deel van zijn fruitbedrijf in Wadenoijen liggen. Aart Blom: “Graag wil ik voor de lokale gemeenschap iets terugdoen. Ik ben hier opgegroeid en ook de Betuwse Open Kersendagen worden hier elk jaar gehouden. Diverse medewerkers en vrijwilligers komen uit Wadenoijen. Dat geeft een band.”

Voetbalvereniging Wadenoijen
Vv Wadenoyen is een amateurvoetbalclub uit Wadenoijen, opgericht in 1955. Het eerste elftal van de club speelt in de vijfde klasse zondag. Het eerste team bestaat uit veel jongens uit de eigen jeugd. Verder heeft Wadenoijen vier seniorenteams en één damesteam. In de jeugd  zijn er acht jongensteams en drie meidenteams. De laatste jaren ziet de vereniging een groei bij de jeugd, vooral bij de meiden. De club hoopt over enkele jaren alle teams op derde klasse niveau te hebben.

Voor wie meer wil weten over de voetbalvereniging: www.vvwadenoyen.nl