Artiesten

Artiesten Betuwse Open Kersendagen 2019

Diverse bekende artiesten en zangkoren zorgen tijdens het weekend voor muzikale gezelligheid.  De Country Sisters treden zaterdag en zondag op, evenals zanger Ronald Berkt. De D!kdakkers maken er op zondag een groot feest van. Verder treden zaterdag zangkoor De Zeesterren en dweilorkest De Partybeukers op en zorgen zondag zangkoor Fruitig Geflipt en dweilorkest De Eigenheimers voor muzikaal vermaak.

De Country Sisters

De Country Sisters zijn jonge, mooie, altijd charmant en glimlachende dames uit de Tsjechische Republiek. Deze temperamentvolle zangeressen danseressen en multi-instrumentisten bestaan al bijna 40 jaar nu. De band heeft in de loop der jaren wel wat wijzigingen ondergaan, maar spelen in deze samenstelling sinds 2017. Ze brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock ‘n’ Roll, evergreens, cajun, gospel en ook hun eigen materiaal.

De D!kdakkers

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. Optredens van de D!kdakkers is 100% feestgarantie door interactie met het publiek. De mega hit Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repetoire. Voor de kinderen zijn er spannende interactieve kindershows. Een optreden van de D!kdakkers is dus een feest voor jong en oud!

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

Fruitig Geflip(t)

Fruitig Geflip(t) is het smartlappen-en levensliederen koor van de Betuwe. Sinds jaar en dag zingt het koor de mooiste en ontroerendste smart- en levensliederen. Alles nederlandstalig zodat iedereen met hen mee kan zingen. Fruitig Geflip(t) zingt het oude nostalgische lied maar met de komst van onze nieuwe dirigent ook een moderner repertoire!

De Zeesterren

Ronald Berkt

Ronald Berkt is een 35-jarige volkszanger uit Lelystad. Toen hij 4 jaar was had hij zijn eerste optreden bij Ronnie Tober. Vanaf die tijd ging Ronald elk feest zingen op de fanclub dag van Ronnie Tober. Uiteindelijk droomt Ronald van een professionele carrière als artiest.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

De Zeesterren

Zeemansvrouwenkoor de Zeesterren bestaat ruim 16 jaar. Het koor zingt Nederlandstalig, maar ook in het Duits en Engels. De liedjes zijn zeemansliedjes, shanty’s en liedjes die met het water te maken hebben. Het zijn oude en nieuwe, vrolijke maar ook verdrietige liedjes, want er slaat altijd wel een zeeman overboord.