Voorwaarden winactie

De unieke winactie code staat vermeld aan de binnenzijde van de verpakking van Betuwe Kers. De kersen van de Betuwe Kers zijn verkrijgbaar bij deelnemende supermarkten, boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen en bij een fruitstalletje op het Hoogeinde in de binnenstad van Tiel. Deze verkooppuntenn staan vermeld op deze website.

Bij elke aankoop van een doosje Betuwe Kers ontvangt u één unieke wincode. Om kans te maken op één van de prijzen, meldt u zich –met de unieke code- aan op de website www.betuwekers.nl

Het prijzenpakket bestaat uit 5 prijzen.Nadere informatie over de inhoud van het prijzenpakket staat omschreven op de website www.betuwekers.nl

De prijswinnaars worden na 31 augustus 2017 persoonlijk bericht. De winnaars worden verwacht op zaterdag 16 september 2017 bij het Fruitcorso in Tiel, waar de prijs zal worden overhandigd.

Overhandiging van de gewonnen prijzen zal plaatsvinden op vertoon van de originele verpakking met daarop de unieke code. Bewaar deze verpakking dus goed.  Bij het afhalen van de prijs kan om legitimatie gevraagd worden.

De prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld. De aangeboden prijzen dienen voor 31 december 2017 afgenomen te zijn. na deze datum vervalt aanspraak op deze prijzen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Medewerkers die direct betrokken zijn bij de organisatie van de Betuwe Kers en  prijzen ter beschikking hebben gesteld, zijn uitgesloten van deelname.

Door deelname aan de Betuwe Kers geeft u zich automatisch op voor de e-mail nieuwsbrief van Betuwe Kers. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de nieuwtjes, evenementen in Tiel en de streek de Betuwe. Mocht u daar geen prijs opstellen, dan kunt u bij ontvangst van de eerste nieuwsbrief zich afmelden via de ‘afmeldknop’ in de betreffende email nieuwsbrief.

www.betuwekers.nl